Thessaloniki’s ‘Vibing’-toerismecampagne breekt cijfers op sociale media12 aandelen

Panoramisch zicht op Thessaloniki, Griekenland.

De nieuwste digitale mediacampagne van de Thessaloniki Tourism Organization heeft duizenden views op sociale media opgeleverd.

Genaamd “Vibing Thessaloniki”De campagne is tot stand gekomen in samenwerking met Marketing Greece en Aegean Airlines en was bedoeld om Thessaloniki te promoten als stedentripbestemming bij het wereldwijde publiek.

Met digitale marketing als belangrijk instrument om een ​​jong publiek aan te trekken, toonde de campagne van de organisatie de moderne en traditionele kant van de Griekse noordelijke stad door middel van drie video’s en zes films gericht op stadswandelingen.

Bron: Thessaloniki Tourism Organization

Genaamd “Het straatvoedsel en de open markten”de eerste video van de campagne was een eettour, met keuzes voor straatvoedsel en suggesties om uit eten te gaan. De video promootte tegelijkertijd de markten van de stad en benadrukte lokale delicatessen en internationale smaken.

Thessaloniki landschap was het hoofdthema van de tweede video “De architectuur”. De video nam kijkers mee door de bewaarde en traditionele huizen, monumenten en moderne gebouwen van de stad.

Die van de stad kustgebied was het concept van de derde video met de titel “De Waterkant”, die de populaire ‘ontmoetingsplaats’ van bewoners en toeristen in de schijnwerpers zette.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Visit Thessaloniki (@visit__thessaloniki)

Volgens de Thessaloniki Tourism Organization zijn er 11 posts op sociale media van de campagne bereikte 1.757.848 gebruikers en 21 Instagram-verhalen verzameld 848.325 keer bekeken. Bovendien is de campagnerecorde 1.849.300 en 760.185 views op Tik Tok en YouTuberespectievelijk.

De voorzitter van de organisatie, Voula Patoulidouzei dat het doel was om Thessaloniki te promoten bij een wereldwijd publiek.

“Tegenwoordig is het essentieel voor de reisindustrie om digitale marketingstrategieën te implementeren om de weg naar herstel te versnellen”, zei ze, eraan toevoegend dat de resultaten van de campagne “zeer bevredigend” waren.