Radisson RED Mitropoleos Square Athens gaat naar de volgende fase29 aandelen

Fotobron: Radisson Hospitality Group.

De Griekse Centrale Raad voor Architectuur heeft deze week de architectonische plannen goedgekeurd die zijn ingediend door vastgoedbedrijf Gnosis Investments voor de implementatie van een Hotelinvestering van 30 miljoen euro in Plaka, het centrum van Athene.

Volgens de overeenkomst kan Gnosis Investments nu doorgaan met het nieuwe Radisson RED Mitropoleos Square Athens met 112 kamers, het eerste Radisson RED-pand van de groep in Griekenland, maar zal het moeten restaureren en herstellen. behoud van het markante gebouw’s interieur- en exterieurontwerpen, evenals de aangrenzende monumentale gebouwen op Mitropoleos en Ypatias sts die behoren tot Metropolis 31 SA en Golden Horizon Athens Investments One.

Gnosis Investments laat zien hoe de monumentale gebouwen aan de straten Mitropoleos en Ypatias zullen worden gerestaureerd. Fotobron: Gnosis Investments

Naast de kamers zal Radisson RED Mitropoleos Square Athens ook een fitnessruimte, een vergaderruimte van 150 m2, een restaurant en een bar op het dak met uitzicht op de Akropolis omvatten.

Het project staat gepland voor eind van het jaar afgerond.

Het Radisson RED Mitropoleos Square Athens is het derde hotel van de Radisson Group in de Griekse hoofdstad, naast het Radisson Blu Park Hotel Athens en The Social Athens Hotel, een lid van Radisson Individuals.

Fotobron: Radisson Hospitality Group.

Afgelopen herfst keurde de Griekse Centrale Raad voor Moderne Monumenten het plan ook goed. De oorspronkelijke plannen van Gnosis Investments, waaronder de oprichting van 94 serviceappartementenriepen de reactie van lokale hotel- en horecaverenigingen op en werden geschrapt.

Radisson heeft ook de opening aangekondigd van een ander hotel aan het Theatrou-plein, waardoor het aantal hotels in de Griekse hoofdstad op vier komt.