Online reputatie voor Griekenland en Athene in opwaartse trend34 aandelen

De online reputatie van zowel Griekenland als Athene is op peil stijgende trend met algemene indrukken verbetert in het laatste kwartaal (Q4) van 2023, volgens de nieuwste Sentiment Tracker uit Athene/Griekenland die is uitgebracht door INSETE, het onderzoeksorgaan van de Griekse Toerisme Confederatie (SETE), in samenwerking met TCI-onderzoek.

Online impressies van Griekenland verbeterd in het vierde kwartaal na in de zomer een klap te hebben gekregen na de verwoestende branden op Rhodos en in Noord-Griekenland en de overstromingen in Centraal-Griekenland.

Volgens de bevindingen is de online reputatie van Griekenland (NSI – netto sentimentindex) Ga naar 57 punten in het vierde kwartaal vergeleken met rivaliserende markten Portugal en Kroatië (67), Italië (62) en Spanje (45).

Griekenland Reputation Tracker, Net Sentiment Index Q4 2023. Bron: INSETE

Gebaseerd op INSETE’s beoordeling van duizenden online reacties en discussies in de verslagperiode, waren de winnende punten van reizigers dat wel uitgereikt voor cultuur (9,4 punten), stranden (9,1 punten), eten en drinken (punten), personeel en service (9,5 punten), prijs-kwaliteitverhouding (9,1 punten).

Aan de andere kant concentreerden de discussies die de reputatie van Griekenland in het vierde kwartaal beïnvloedden zich op het klimaat. incidenten met de politieen misleidende geruchten over bedwantsen.

Griekenland Reputation Tracker, Net Sentiment Index Q4 2023. Bron: INSETE

Tevredenheidsniveaus In de tussentijd waren hoog Griekenland behaalde een algemene score van 9,1 en Athene 9,0, vergeleken met het Europese gemiddelde van 8,7. De bronmarkten die Griekenland in het vierde kwartaal de hoogste punten toekenden, waren de Amerikanen, die Griekenland een score van 9,3 gaven, gevolgd door de Britten (9 punten), de Duitsers (8,9 punten), de Italianen (8,7 punten) en de Fransen (8,6 punten). .

Qua locatie zijn het de meeste regio’s van het land heeft het afgelopen kwartaal goed gepresteerd van het jaar, met een gemiddelde score van 9 punten, waarbij de regio Attica 9,2 punten kreeg en West-Macedonië 9,5 punten.