Kos’ Neptune Resort upgradet luxe ervaring met Superior Twinkamers22 aandelen

Het Neptune Luxury Resort in Mastihari, Kos, streeft ernaar zijn gasten onvergetelijke en gepersonaliseerde luxe-ervaringen te bieden en heeft onlangs zijn faciliteiten geüpgraded met de toevoeging van nieuwe Superior tweepersoonskamerselk met een prive zwembad.

Volgens een bedrijfsaankondiging maakt de investering deel uit van de toewijding van het Neptune Luxury Resort om hoogwaardige diensten aan zijn bezoekers te bieden.

De onlangs gerenoveerde kamers bevinden zich in aparte bungalows in de buurt van het olympische zwembad van het resort en zijn elk zo’n 30 vierkante meter groot. Met elegante inrichting en luxe voorzieningen, kunnen de nieuwe kamers zowel koppels als gezinnen van drie huisvesten. Elke kamer heeft een eigen terras dat leidt naar een exclusief zwembad van 19 vierkante meter.

Geïnteresseerd in het aannemen van duurzamere praktijkende eigenaren van het hotel hebben veel aandacht besteed aan de renovaties, verbetering van de algehele energie-efficiëntie en met de nieuwste materialen en technologieën.

Bovendien hebben de eigenaren geïnvesteerd in eigentijdse materialen en hightech oplossingen om de aangeboden diensten van het resort te versterken en de algehele ervaring van de gasten te verbeteren.

De Superior tweepersoonskamers met 2 aparte bedden beschikken ook over moderne, volledig uitgeruste badkamers en huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Bovendien beschikt elke kamer over een 43-inch HD-televisie, USB-oplader, Media Hub-aansluitbord, minikoelkast en een Nespresso-apparaat.

U kunt genieten van uw ontbijt in de Osteria-restaurant of in het hoofdrestaurant van het resort en sporten in de fitness en welzijn ruimte.

Het Neptune Luxury Resort ligt aan de noordkust van Kos, op 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van het eiland en op 18 km van de haven en historische bezienswaardigheden van het eiland.