Jet2 kondigt meer diensten aan naar Santorini vanaf de luchthaven van Manchester26 aandelen

Santorini. Fotobron: Jet2

Jet2.com en Jet2holidays hebben meer capaciteit toegevoegd van de luchthaven van Manchester voor deze zomer, met elke zondag extra vluchten en vakanties naar Santorini.

De aankondiging komt twee weken na opnieuw een aanzienlijke uitbreiding van de grootste touroperator en de op twee na grootste luchtvaartmaatschappij van Groot-Brittannië.

De toevoeging van de nieuwe diensten naar het Griekse eiland, die lopen van 21 juli tot 1 september, samen met drie andere bestaande diensten (dinsdag, donderdag en zaterdag), betekent dat de maatschappijen in de zomer van 2024 vier wekelijkse diensten beschikbaar hebben naar Santorini.

Volgens een bedrijfsaankondiging is de nieuwe zondagvlucht naar Santorini ideaal voor pasgetrouwdendie zaterdag willen trouwen en direct daarna aan hun huwelijksreis willen beginnen. Paren en gezinnen kan er ook van profiteren van de extra vluchten en geniet van een vakantie van een week of langer op het Cycladische eiland.

“De vraag van klanten en onafhankelijke reisbureaus in de regio vertelt ons dat Er is veel vraag naar vluchten en vakanties naar Griekenland voor de zomer van 24”, CEO van Jet2.com en Jet2holidays Steve Heapy gezegd.

“Zoals altijd hebben we snel op die vraag gereageerd door extra diensten toe te voegen aan Santorini vanaf Manchester Airport, waardoor klanten nog meer keuze hebben als het gaat om het bezoeken van deze bucketlist-bestemming”, voegde hij eraan toe.

Deze zomer zullen Jet2.com en Jet2holidays actief zijn in totaal 14 Griekse bestemmingen van Manchester Airport met onder meer Athene, Corfu, Chania, Heraklion, Kalamata, Kefalonia en Kos. Bovendien heeft het bedrijf dat bekendgemaakt vijf Griekse eilanden zijn voor de zomer van 2024 te koop aangeboden vanuit Liverpool.

Dit jaar zal het Jet2-bedrijf in totaal zijn grootste vlucht- en vakantieschema ooit voor Griekenland aanbieden, met een capaciteit van 1,5 miljoen zitplaatsen en 1.500 hotels.