Ioannina’s Grand Serai Hotel geeft een nieuwe betekenis aan het concept van gastvrijheid32 aandelen

Grand Serai Congres & Spa

Het 5-sterrenhotel Deluxe Grand Serai Congress & Spa, gelegen in het centrum van de Griekse stad Ioannina, geeft een geheel nieuwe betekenis aan het concept van gastvrijheid.

Met als doel haar gasten een absoluut gevoel te bieden luxe gastvrijheidservaringoverbrugt het hotel de suggestieve grandeur van vroeger met alle hedendaagse reistrends.

De Grand Serai is lid van de A Hotels-keten en gebouwd op een landgoed van 13 hectare 216 luxe kamers en suites met diensten van hoge kwaliteit die zelfs de meest veeleisende bezoeker tevreden kunnen stellen.

Met een inrichting in oosterse stijl combineert het hotel de unieke culturele identiteit van de historische stad Ioannina met uitzicht op de stad en het meer van Pamvotis in zijn sfeer.

Grand Serai Congres & Spa

Een fijne culinaire ervaring wacht op de gasten in het Yasemi-restaurant dat de Epirus- en Griekse keuken serveert, verheven om de moderne gastronomietrends te weerspiegelen. Na het diner kunnen gasten hun proeverij voortzetten met een verfrissende verscheidenheid aan drankjes en cocktails in de Grand Serai’s Kourabas hoofdbar.

In de zomermaanden is het buitenzwembad met een lounge bij het zwembad is de beste plek om te ontspannen in de zon met lichte snacks, drankjes en attente service.

Tot de faciliteiten behoren een spa met een verwarmd jetzwembad, verschillende behandelkamers, haar-, nagel- en schoonheidsfaciliteiten en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Het team van deskundige therapeuten van het hotel staat klaar om gasten mee te nemen op een reis van ontspanning en welzijn als nooit tevoren.

Grand Serai Congres & Spa

De Grand Serai beschikt ook over een uitstekende selectie van negen multifunctionele vergaderzalen waar de meest veeleisende zakelijke evenementen van welke aard dan ook kunnen worden georganiseerd voor maximaal 1.000 personen, met speciale diensten die op verzoek beschikbaar zijn, zoals cateringdiensten en gespecialiseerde conferentieapparatuur. Alle vergaderzalen kunnen worden uitgerust met de modernste audio-, visuele en technologische apparatuur.

Bovendien zullen gasten die op zoek zijn naar een locatie om een ​​speciale gelegenheid te vieren, blij zijn te weten dat dat bij het hotel het geval is deskundige evenementenplanners kan dromerige bruiloften plannen; elegante dooprecepties zorgvuldig georganiseerd; sociale en zakelijke evenementen; en feesten van welke aard dan ook. Evenementen in de Grand Serai blijven indruk maken op de bezoekers.

Deluxe Grand Serai Congress & Spa is onlangs opgeleverd door reisplatform Booking.com bekroond als geweldige locatie met een score van 9,3 op 10.

Meer informatie over de Grand Serai vindt u hier op de website van het hotel.