Athene zal de komende drie jaar de belangrijkste R&R Hospitality-conferentie van Europa organiseren6 aandelen

FORUM SA (organisator van HORECA expo) President en CEO Thanasis Panagoulias, Helleense Kamer van Hotels President Alexandros Vassilikos, Managing Director van Enterprise Griekenland Marinos Giannopoulos en GNTO secretaris-generaal Dimitris Fragakis.

Athene, Griekenland, zal de komende drie jaar de gastbestemming zijn voor de Forum voor resort- en residentiële gastvrijheid (R&R)Europa’s enige op resorts gerichte investeringsconferentie.

Georganiseerd door Questexwaar de R&R aan gewijd is investeringen in onroerend goed – met de nadruk op wonen en horeca – maar ook op de ontwikkeling en exploitatie van geïntegreerde toeristische resorts in het Middellandse Zeegebied.

Voorheen bekend als het Mediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H). R&R biedt een platform voor netwerken en marketing van belangrijke toeristische projecten aan een wereldwijd publiek eigenaren, investeerders, fabrikanten en managers van hotelketens. Het is opgevallen dat Athene was in 2018 en 2019 gastheer van de MR&H.

Het R&R-forum van 2024 zal plaatsvinden in Athene deze oktober onder de medewerking van de Griekse Kamer van Hotels, de Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme (GNTO) en Enterprise Greece, het officiële investerings- en handelspromotiebureau van de Griekse staat.

De president van de Helleense Kamer van Hotels maakte het nieuws woensdag bekend tijdens een persconferentie Alexandros Vassilikos onderstreepte de betekenis van het evenement voor Griekse hoteliers in tijden van mondiale concurrentie en grote uitdagingen.

President van de Griekse Kamer van Hotels Alexandros Vassilikos.

“Kennis is macht voor Griekse hoteliers… Drie jaar lang zal Athene centraal staan ​​in de dialoog over alle trends en ontwikkelingen op de internationale markt, waardoor de Griekse hotelier het voorrecht krijgt om tijdige en geldige informatie hierover te krijgen”, zei hij. .

Meer details over de R&R-conferentie in Athene zullen naar verwachting binnenkort bekend worden gemaakt.

Onderstrepen waar het R&R-evenement bekend om staat het aantrekken van toeristische investeringen naar de gastlanden, Managing Director van Enterprise Greece Marinos Giannopoulos zei dat hij er trots op was dat Griekenland werd uitgekozen als locatie voor het evenement.

Enterprise Griekenland Managing Director Marinos Giannopoulos.

“Na een intensieve inspanning van Enterprise Greece zijn we erin geslaagd geselecteerd te worden als organisatoren, waardoor het imago van Griekenland als toeristische bestemming van mondiale omvang en als een toeristische markt met uitstekende investeringsmogelijkheden,” hij zei.

Van zijn kant, secretaris-generaal van de GNTO Dimitris Fragakis onderstreepte dat de keuze voor Griekenland als gastland voor internationale conferenties op topniveau is van groot belang voor de toeristische sector en is in lijn met de strategie van de organisatie om het Griekse toerisme door middel van samenwerkingsverbanden te bevorderen.

GNTO-secretaris-generaal Dimitris Fragakis.

“In deze context zal de GNTO ook een breed programma van samenwerkingen met luchtvaartmaatschappijen en touroperators presenteren”, zei hij, waarbij hij meedeelde dat de GNTO zijn inspanningen zal voortzetten om de hoge vraag naar Griekenland te behouden en dat 2024 zelfs een beter jaar zal worden voor de Griekse economie. industrie.

7e Internationale Gastvrijheidsforum

Tijdens de persconferentie zei de voorzitter van de Helleense Kamer van Hotels Alexandros Vassilikos gaf details over het komende International Hospitality Forum (IHF) dat op 10 februari zal plaatsvinden in de Metropolitan Expo in Athene.

De IHF, georganiseerd door de Helleense Kamer van Hotels, fungeert als een centraal ontmoetingspunt voor de horecasector en brengt internationale toeristische merken, topprofessionals, Griekse en buitenlandse experts, vooraanstaande academici en toeristische ondernemers samen.

President van de Griekse Kamer van Hotels, Alexandros Vassilikos, geeft details over het laatste International Hospitality Forum (IHF).

In zijn 7e jaar en mogelijk gemaakt door de organisatoren van de R&R-conferentie, Questex, 2024 wordt het laatste jaar van de IHF als evenement. Vanaf volgend jaar wordt de IHF gehouden als een onafhankelijke sessie van Questex’s R&R-conferentie in Athene.

“De fundamentele missie van de kamer is ervoor te zorgen dat al onze leden directe toegang hebben tot kennis, ervaringen en goede praktijken die van doorslaggevend belang zijn bij het nemen van hun zakelijke beslissingen,” zei Vassilikos, eraan toevoegend dat de “missie” van de kamer is gediend. met groot succes bij de IHF gedurende zeven jaar.

“De successen stemmen ons echter niet tevreden door deel uit te maken van de R&R-conferentie leggen we de lat nog hoger die we naar Griekenland hebben weten te brengen”, zei hij.

De 7e IHF vindt plaats aan de zijlijn van de hoteltentoonstelling HORECA 2024 en organiseert twee discussiepanels over:

– “Kansen en risico’s in het tijdperk van branding, management en franchise”, waarin de evoluerende en uitdagende realiteit in de hotelindustrie zal worden onderzocht; En

– “Generatieverandering en vermogensbeheer”, waarin de uitdagingen zullen worden onderzocht die zich voordoen naarmate de Griekse toeristenindustrie volwassener wordt en een generatiewisseling ondergaat, waarbij het management overgaat van de oorspronkelijke oprichters naar de tweede en derde generatie.

De sprekers van de 7e IHF worden binnenkort bekend gemaakt.

De Greek Travel Pages (GTP) is een media-ondersteuner van het 7e International Hospitality Forum.