Athene bereikt de Indiase markt bij OTM in Mumbai9 aandelen

Vertegenwoordigers van This is Athens Convention & Visitors Bureau (CVB) op de GNTO-stand op OTM 2024.

Als onderdeel van haar strategie om zich open te stellen voor nieuwe markten en het toeristische aanbod van de Griekse hoofdstad promotenheeft het This is Athens Convention & Visitors Bureau (CVB) dit jaar voor de eerste keer deelgenomen aan de “Outbound Travel Market” (OTM), die plaatsvond in Mumbai, India.

Athene presenteerde zijn aanbod aan ruim 35.000 bezoekers uit 60 landen tijdens OTM onder de paraplu van de Griekse Nationale Toerisme Organisatie (GNTO) en de European Tourism Association (ETOA).

Tijdens het driedaagse evenement ontmoette This is Athens CVB meer dan 200 Indiase toerismeprofessionals bespreek de infrastructuur en voordelen van de stad als een concurrerende toeristische bestemming en daarnaast een ideale keuze voor filmproducties en bruiloften.

Athens-CVB ontving samen met ETOA een onderscheiding voor haar succesvolle eerste deelname aan de beurs OTM 2024.

This is Athens werkte samen met de Nijhawan Group om zijn netwerkacties tijdens de show doelgericht te maken.

Dit is de deelname van Athene aan OTM, twee maanden nadat het in samenwerking met de internationale luchthaven van Athene een familiereis in de Griekse hoofdstad organiseerde voor 15 Indiase reisagenten en journalisten.

Het aanboren van de enorme Indiase markt wel een topprioriteit voor de Griekse regeringvooral na een historische ontmoeting afgelopen zomer tussen de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis en de Indiase premier Narendra Modi in Athene. Mitsotakis en Modi benadrukten het belang van directe vluchten invoeren en toenemende toeristenstromen tussen de twee landen.

De Greek Travel Page (GTP) was mediasponsor van OTM 2024.