Mediterranean Hotel

v.a. €121
Rhodos

Mediterranean Hotel heeft een ideale ligging, direct aan het meest populaire strand van Rhodos en op korte afstand van Rhodos-stad. Het vriendelijke personeel en de goede service zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie.

Meer over Mediterranean Hotel

Mediterranean Hotel heeft een ideale ligging, direct aan het meest populaire strand van Rhodos en op korte afstand van Rhodos-stad. Het vriendelijke personeel en de goede service zorgen voor een heerlijk ontspannen vakantie. Ligging:
Mediterranean Hotel ligt direct aan het strand welke enkel door een weg wordt gescheiden van het hotel. Het strand is te bereiken via een tunneltje. Ongeveer 500 meter van het gezellige centrum van Rhodos-stad waar u diverse winkels, bars en restaurants vindt. Het openbaar vervoer treft u op loopafstand van het hotel.

Faciliteiten:
Het Mediterranean Hotel telt 241 kamers die verdeeld zijn over één gebouw. Er is een receptie, een lobby met zitjes, liften en een TV ruimte. Buiten vindt u het zwembad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Badhanddoeken zijn met borg te verkrijgen. Het restaurant heeft een uitstekende keuken en serveert Griekse en internationale gerechten. In het café kunt u heerlijk loungen en genieten van een drankje of een lichte snack. Verder biedt Mediterranean Hotel u een doktersservice, een wasserette en een internetcafé. In de openbare ruimtes kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Uw hotelkamer:
Uw standaardkamer in Mediterranean Hotel zijn ruim en verzorgd ingericht en beschikken over airconditioning (alleen van 15-06 t/m 30-09), televisie, huurkluisje, telefoon, wifi (tegen betaling), minibar (tegen betaling) en een balkon met zitje. Een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zijzeezicht of volledig zeezicht boeken.
Tevens kunt u kiezen voor een juniorsuite (2 personen), deze kamer is ruimer dan de standaardkamer en heeft uitzicht op zee.

Sport & Ontspanning:
Tijdens uw verblijf in Mediterranean Hotel kunt u tegen betaling gebruikmaken van de watersporten die aan het strand worden aangeboden. Wilt u een gokje wagen dan vindt u naast het hotel een casino.

Verzorging:
U verblijft in Mediterranean Hotel op basis van Halfpension. Tegen een toeslag kunt u Volpension bijboeken.

LET OP: In het voor/naseizoen en eventueel tijdens de winter periode (1 november t/m +/- 31 maart) kan het voorkomen dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn i.v.m. onderhoud, bezetting of weersomstandigheden. Zo zijn veelal de buitenfaciliteiten niet beschikbaar, de buitenzwembaden buiten gebruik en geen of beperkte animatie aanwezig. Ook kan het voorkomen dat een accommodatieverschaffer vergoeding kan vragen voor bepaalde faciliteiten of diensten en dat de verzorging iets beperkter kan zijn. Het kan voorkomen dat een deel van het accommodatie complex tijdelijk niet in gebruik is vanwege onderhoud of lage bezetting.

Belangrijke Faciliteiten

  • Zwembad
    • ligstoelen
    • parasol
Prijs en beschikbaarheid