Kavos

Op vakantie? Bekijk nu de beste deals op reis.nl Bekijk de beste deals

Kavos Strand

Kavos, gelegen op het prachtige eiland Corfu, is een bestemming die bekend staat om zijn levendige nachtleven en prachtige stranden. Een van de meest bezochte bezienswaardigheden in Kavos is ongetwijfeld het Kavos Strand. Dit uitgestrekte zandstrand is de perfecte plek voor zonliefhebbers en watersportfanaten. Overdag kunnen bezoekers genieten van de warme Griekse zon terwijl ze ontspannen op de zachte zandstranden of deelnemen aan een van de vele watersportactiviteiten die hier worden aangeboden, zoals jetskiën, bananenbootritten en parasailen.Het strand van Kavos is ook ideaal voor gezinnen, aangezien het ondiepe water en de kalme zee veilige omstandigheden bieden voor kinderen om te zwemmen. Langs de kustlijn vind je tal van strandbars en tavernes waar je kunt genieten van verse zeevruchten en traditionele Griekse gerechten. Als de zon ondergaat, transformeert het strand van Kavos zich in een bruisende uitgaansgelegenheid, met strandfeesten en live DJ-sets die tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Aquarium Bar

Een andere populaire trekpleister in Kavos is de Aquarium Bar, een unieke uitgaansgelegenheid die zowel overdag als ’s nachts een onvergetelijke ervaring biedt. Deze bar is vernoemd naar de indrukwekkende aquariums die in het interieur zijn verwerkt, waardoor bezoekers kunnen genieten van een drankje terwijl ze omringd zijn door kleurrijke zeedieren. Het is een ideale plek om te ontspannen na een lange dag op het strand of om de avond te beginnen met een paar cocktails.De Aquarium Bar staat bekend om zijn vriendelijke personeel en ontspannen sfeer, waardoor het een favoriete ontmoetingsplaats is voor zowel locals als toeristen. Naast de prachtige aquaria biedt de bar ook regelmatig live muziek en thema-avonden, wat bijdraagt aan de levendige en feestelijke sfeer. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te chillen of een plek om te dansen tot de zon opkomt, de Aquarium Bar is de plek waar je moet zijn.

Black Pearl Speedboat Trip

Voor avontuurlijke reizigers die Kavos bezoeken, is de Black Pearl Speedboat Trip een absolute must-do. Deze opwindende excursie neemt je mee op een snelle tocht over de Ionische Zee, waarbij je de kans krijgt om de prachtige kustlijn van Corfu vanaf het water te bewonderen. De Black Pearl is een krachtige speedboot die garant staat voor een adrenalineverhogende ervaring terwijl je langs de kust scheert en de verborgen schoonheden van het eiland ontdekt.Tijdens de trip worden er verschillende stops gemaakt bij afgelegen stranden en grotten die alleen per boot bereikbaar zijn. Hier kun je zwemmen in kristalhelder water, snorkelen tussen de kleurrijke vissen of gewoon ontspannen op het dek en genieten van de zon. De bemanning aan boord is deskundig en zorgt ervoor dat iedereen een veilige en plezierige tijd heeft. De Black Pearl Speedboat Trip is een onvergetelijke ervaring die je de kans geeft om de natuurlijke schoonheid van Corfu op een unieke en spannende manier te ervaren.

Deals

Ontdek de beste deals!

Bekijk alle deals

Levendige Nachtleven

Kavos staat bekend om zijn bruisende nachtleven, met een overvloed aan bars, clubs en evenementen die tot in de vroege uurtjes doorgaan. Toeristen van over de hele wereld komen hier om te genieten van de feestelijke sfeer en de beroemde strandfeesten.

Prachtige Stranden

De regio biedt enkele van de mooiste stranden van Corfu, met helderblauw water en gouden zandstranden. Het hoofdstrand van Kavos is een trekpleister voor zonnebaders en watersportliefhebbers, met een scala aan activiteiten zoals jetskiën en parasailen.

Boottochten naar de Blauwe Grotten

Een populaire activiteit is het maken van boottochten naar de nabijgelegen Blauwe Grotten. Deze natuurlijke wonderen zijn een lust voor het oog en bieden een unieke kans om te zwemmen in de kristalheldere wateren van de Ionische Zee.

Historische Uitstapjes

Hoewel Kavos vooral bekend staat om zijn hedonistische trekjes, is het ook mogelijk om culturele uitstapjes te maken naar historische plekken zoals het Achilleion Paleis of de oude ruïnes van het nabijgelegen eiland Paxos.

Culinaire Ervaringen

De Griekse keuken is wereldberoemd en Kavos biedt een uitstekende kans om lokale delicatessen te proeven. Van verse zeevruchten tot traditionele Griekse taverna’s, er is een overvloed aan opties voor fijnproevers om de authentieke smaken van Griekenland te ontdekken.